Sjællandgade 21 A • 7100 Vejle  
​Email: khoegsborg@mail.dk

​V. Jacob Filholm

Nyt tag i mange forskellige materialer

Skal du have nyt tag på din bolig, tilbyder vi hos Karsten Høgsborg at lægge tag i Vejle, Horsens og Fredericia i mange forskellige materialer. Gennem årene har vi udført mange former for tagarbejde, som tagrenovering af ældre tage, der har trængt til en udbedring eller måske et helt nyt tag.

Vi arbejder med mange typer tagdækning og kan imødekomme de fleste forespørgsler på materialer. Her kan blandt andet nævnes:

  • ​Eternit
  • ​Tagsten
  • ​Skifertag
  • ​Papdækning udført af autoriseret tagdækker med garanti
  • ​Glaserede og engoberede tagsten
  • ​Ståltag af forskellige varianter

Få nyt tag på din bolig, der øger værdien

Har du et gammelt tag på din bolig, der ikke længere er tidssvarende, kan du med et helt nyt tag tilføre din bolig ekstra værdi. Du får et tag, der kan holde på varmen, og dermed skabe et meget bedre indeklima. Et utæt tag er dyrt og kan forårsage skader såsom fugt og svamp, hvis ikke det bliver udbedret.

Renovering af tag er en god investering, der også gør det nemmere for dig at sælge din bolig igen, hvis det er hensigten. Hvad koster det at få lagt nyt tag? Det kommer meget an på belægningen samt hvor stort et areal, der skal dækkes. Sammen taler vi om dine ønsker og budget, så du får den optimale løsning.

Ring til os for et godt tilbud på tagarbejde

Skal vi give et godt tilbud på etablering af nyt tag på din bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Det kan også være, at du blot har behov for tagrenovering i større eller mindre grad, hvilket også er vores helt store force.

Rin​g til os ganske uforpligtende på telefon 

22 66 90 19 så skal vi nok hjælpe dig.​​

​Skriv til os

​Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Karsten Høgsborg ApS​

CVR: 36474408

​Kontakt