​TØMRERFIRMAET HØGSBORG ApS / v. Jacob Filholm​

Smørhullet 12 • 7100 Vejle  
​E-mail: mail@hoegsborg.dk

Tilbygning til hus - professionelle tegninger og godkendelser

Hos Tømrerfirmaet Høgsborg er vi specialister i at lægge nyt tag og tilbygning til almindelige huse og bygninger i Vejle, Horsens og Fredericia, hvor vi har vores primære kundekreds. 

Overvejer du en ombygning af huset eller en tilbygning til din bolig i stedet for at købe nyt hus, kan vi hjælpe dig med professionelle skitser, tegninger og de nødvendige godkendelser, før projektet sættes i gang. 

Vi har mange års erfaring med at bygge til, og vi udfører bl.a. tilbygninger i træ og tilbygninger i form af udestue, stue, garage og et anneks. 

Tilbygning til hus er et glimrende alternativ til at bygge nyt eller flytte, hvis du er godt tilfreds med, hvor du bor og blot mangler noget ekstra plads. Her kan vi komme med gode idéer og input, da vi har stor erfaring med at hjælpe boligejere med at tilføre ekstra plads i boligen.

Få en tilbygning i kvalitetsmaterialer​


​Når vi laver en tilbygning til huset, er det med udgangspunkt i at tilpasse den til det eksisterende byggeri, så det ser naturligt ud. Vi anvender altid nogle af branchens bedste materialer, således at man opnår den længst mulige holdbarhed og stabilitet. 

Men hvad koster en tilbygning til et hus så? Det er lidt det samme som at svare på, hvad en bil koster. Du kan få tilbyg, som du ønsker det. Det handler om dit budget, samt at det kan godkendes.

Vi har masser af erfaring som tømrer i uudnyttede tagetager samt almindelige tilbygninger og har mange gode idéer, hvis du har brug for sparring og rådgivning om, hvad der kan lade sig gøre. 

Vi kommer gerne og ser på dit projekt samt giver vores faglige vurdering.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder


​Er du interesseret i at høre mere om, hvilke muligheder du har for en tilbygning, er vi altid klar til at give dig gode råd med på vejen. 

Vi har hjulpet massevis af glade og tilfredse boligejere gennem tiden i Vejle, Horsens og Fredericia, og derfor kan vi også hjælpe dig med at få mere plads ved en tilbygning til hus.

Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 

22 66 90 19 , så du kan få en aftale eller et tilbud.​

​Skriv til os

​Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Tømrerfirmaet Høgsborg ApS / v. Jacob Filholm​

CVR: 36474408

Adresse

​Kontakt