Sjællandgade 21 A • 7100 Vejle  
​Email: khoegsborg@mail.dk

​V. Jacob Filholm

Tilbygning med skitser, tegninger og godkendelser

Hos Karsten Høgsborg er vi specialister i tilbygning til almindelige huse og bygninger i Vejle, Horsens og Fredericia, hvor vi har vores primære kundekreds. Overvejer du at få opført en tilbygning til din bolig i stedet for at købe nyt hus, kan vi hjælpe dig med alt fra skitser, tegninger og de nødvendige godkendelser, før projektet sættes i gang.

Tilbygning til hus er et glimrende alternativ til at bygge nyt eller flytte, hvis du er godt tilfreds med, hvor du bor og blot mangler noget ekstra plads. Her kan vi komme med gode idéer og input, da vi har stor erfaring med at hjælpe boligejere med at tilføre ekstra plads i boligen.

Få en tilbygning i kvalitetsmaterialer

Når vi laver en tilbygning, er det med udgangspunkt i at tilpasse den til det eksisterende byggeri, så det ser naturligt ud. Vi anvender altid nogle af branchens bedste materialer, således at man opnår den længst mulige holdbarhed og stabilitet. Men hvad koster en tilbygning så? Det er lidt det samme som at svare på, hvad en bil koster. Du kan få tilbyg, som du ønsker det. Det handler om dit budget, samt at det kan godkendes.

Vi har masser af erfaring i udnyttede tagetager samt almindelige tilbygninger og har mange gode idéer, hvis du har brug for sparring og rådgivning om, hvad der kan lade sig gøre. Vi kommer gerne og ser på dit projekt samt giver vores faglige vurdering.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder

Er du interesseret i at høre mere om, hvilke muligheder du har for en tilbygning, er vi altid klar til at give dig gode råd med på vejen. Vi har hjulpet massevis af glade og tilfredse boligejere gennem tiden, og derfor kan vi også hjælpe dig med at få mere plads.

Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 

22 66 90 19 , så du kan få en aftale.​

​Skriv til os

​Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Karsten Høgsborg ApS​

CVR: 36474408

​Kontakt